Wellness

Nechte se hýčkat!

Nejen dobré jídlo, pití, spánek a čerstvý vzduch nás udržují v kondici.

U nás svému tělu můžete dopřát péči ve finské sauně, infrasauně či whirlpool, nebo si dát skvělou masáž.

Pro milovníky sportu tu máme, v případě, že počasí nebude přát venkovním aktivitám, k dispozici malou posilovnu.

Odměnou Vám bude uvolněné tělo s zrelaxovaná mysl.

  • Finská sauna

    Zázračné účinky finské sauny. Sauna se spojuje s mnoha pozitivními účinky. Jedná se o příjemný způsob relaxace, při kterém načerpáte novou energii. Saunování je způsob otužování, kterým posílíte svou imunitu, uvolníte dýchací cesty, uklidníte činnost srdce nebo zmírníte bolesti kloubů a podpoříte regeneraci svalů.

  • Infrasauna

    Infrasauna má příznivý vliv například na hladinu kortizolu, tzv. stresového hormonu, který se díky infračervené sauně dostává do rovnováhy. Infračervená sauna také tiší bolesti kloubů a svalů, a to díky prohřátí organismu a zvýšené cirkulaci krve.

  • Whirlpool

    Základem je hydroterapie! Podstatou pozitivních účinků hydroterapie je vztlak vody, její optimální teplota (35 - 38°C) a cílené proudění. Hydroterapie posiluje krevní oběh, snižuje krevní tlak, zlepšuje kožní tonus, uvolňuje svaly a stimuluje imunitní systém.

  • Bylinné koupele

    Koupel se připravuje ze směsi sušených bylin. Působí blahodárně nejen díky obsaženému výluhu bylin, ale také díky aromaterapeutickému efektu. Teplota vody se pohybuje mezi 35-40°C. Doporučená doba koupele je 20 minut. Po ukončení koupele následuje 20 minutový odpočinek v prostěradle a dece na lehátku. Toto pokračování procedury vede k dalšímu uvolnění, vyloučení škodlivých látek z těla a umocňuje příjemné pocity. Koupele mají dlouhodobý efekt, pokud následují denně či obden v celkovém počtu alespoň 10 procedur. Prohřáté tělo se díky této proceduře uvolní a je ideálně nachytsané na masáž.


Kontaktujte nás

Napište nám a my se Vám ozveme zpět.

Ozvěte se nám